Η Εταιρεία   Υπηρεσίες   Νέα   Προϊόντα   Υπόστρωμα Lago   Επικοινωνία
Τηλεφωνικές Παραγγελίες : 2310 748230, 729309

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥΗ διακόσμηση του παιδικού δωματίου είναι μια δύσκολη απόφαση που χρειάζεται προσοχή, χρόνο και ίσως το πιο βασικό από όλα χρειάζεται συμμετοχή του ίδιου του παιδιού. Ξεκινώντας λοιπόν από το τελευταίο είναι απαραίτητη μια συζήτηση με το παιδί ώστε να ιεραρχηθούν οι ανάγκες του. Εάν το παιδί νιώσει ότι έχει συμβάλει στην δημιουργία του προσωπικού του χώρου θα τον προσέχει περισσότερο, θα τον φροντίζει και θα αισθάνεται άνετα.

έχετε δυο παιδιά μη θεωρείτε δεδομένο ότι πρέπει να έχουν ξεχωριστά δωμάτια. Ο κλάδος της παιδοψυχολογίας λέει ότι με αυτόν τρόπο γίνονται διεκδικητικά, ανταγωνιστικά και κτητικά με ολοένα και περισσότερες απαιτήσεις. Προτιμότερο θεωρείται να μοιράζονται τον ίδιο χώρο και να λειτουργούν σαν παρέα ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες.

ην χωροθέτηση των επίπλων καλό είναι να έχετε στο μυαλό σας την δημιουργία δυο χωρών. Ο ένας θα είναι το υπνοδωμάτιο και συγχρόνως ο χώρος που θα τακτοποιούνται τα λευκά είδη και τα ρούχα του και ο άλλος ένας χώρος μελέτης και παιχνιδιού. Και στους δυο χώρους δώστε χρώμα και ζωντάνια επιλέγοντας απαλά χρώματα που θα προσφέρουν το κατάλληλο φόντο για τις ζωγραφιές τους, τους πινάκες ή τις αφίσες τους. Έτσι γλιτώνετε από το να βάφετε συχνά τους τοίχους στο παιδικό γιατί τα παιδιά θέλουν αλλαγή και απλά αντικαθιστάτε τους πίνακες ή τις αφίσες που είναι πιο πρακτικό ανέξοδο και λιγότερο χρονοβόρο. Επιλέξτε χρώματα μη τοξικά και οπωσδήποτε επιφάνειες τοίχων και χρώματα που θα πλένονται εύκολα. επίσης προβλέψτε για αποθηκευτικούς χώρους στον πρώτο χώρο του υπνοδωματίου για τα ρούχα και τα λευκά του είδη (καθώς και την αποθήκευση των εποχιακών) και στον δεύτερο μελέτης- παιχνιδιού για τα παιχνίδια, τα βιβλία και τα cd του. Έτσι θα γλιτώσετε την ακαταστασία.

χώρο του παιχνιδιού δημιουργήστε φωλίτσες (σπιτάκι, σκηνή ή απλά κουρτίνες) σχετικά απομονωμένες που θα λειτουργούν σαν καταφύγιο και θα εξάπτουν την φαντασία του παιδιού, ενώ θα το απασχολούν δημιουργικά και θα είναι τέλος και ο χώρος που θα φέρνουν τους φίλους τους.

ν αφορά το φωτισμό του παιδικού αξίζει να προσέξετε τον φωτισμό στις γωνίες με διάφορα λαμπατέρ ώστε να δίνουν πολλούς διαφορετικούς τόνους ανάλογα με τη διάθεση του παιδιού.
Κλείνοντας καλό είναι τα μικροέπιπλα να έχουν λειτουργικότητα όπως αποθηκευτική χρησιμότητα, να έχουν την αισθητική του παιδιού και να είναι ίσως και διδακτικά (να μάθουν την ώρα, τους αριθμούς ή την αλφάβητα).
   
E-shop
Καλάθι Αγορών : (άδειο)
Καλάθι - Παραγγελία
Αναζήτηση Παραγγελίας
Τρόποι Πληρωμής
Προϊόντα
Προσφορές
435€
Αγορά
Λεπτομέρειες
Όλες οι Προσφορές

Ο διαδικτυακός τόπος ανανεώνεται
& εμπλουτίζεται καθημερινά

Έκπτωση 25%
για αγορές μέσω του διαδικτυακού τόπου.

Τελευταία Νέα / Εικαστικά
Υπόστρωμα Lago
Προτάσεις Διακόσμησης
Νέοι Κατάλογοι Lago.gr
Ιταλικά Παιδικά Έπιπλα
Stock House
Skroutz.gr Partner
 
Ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές με κρυπτογράφηση 128 bit.
Δείτε τις πιστωτικές κάρτες που εξυπηρετούνται για αγορές με δόσεις

Copyright 2014 © Λαγογιάννης  |  Ισολογισμός 2012  |  Ισολογισμός 2013  |  Sitemap  | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis