AS MAGNET BOX ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 45 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ
ΠΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ; ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΗΠΕΙΡΟ; ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ; ΠΟΙΟ ΖΩΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΕΚΕΙ; ΑΠΛΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΕΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ. 45 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΞΙΟΘΕΑΤΩΝ ΚΑΙ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΤ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ, ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ. Ο ΧΑΡΤΗΣ ΚΟΛΛΑΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΝΟΗΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ AS MAGNET BOX; Η ΣΕΙΡΑ MAGNET BOX ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ MAGNET BOX, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΧΕΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ TOYS AWARDS 2021.
Πόσες είναι οι ήπειροι του κόσμου; Ποια χώρα ανήκει σε ποια ήπειρο; Ποιο είναι το πιο χαρακτηριστικό αξιοθέατο της κάθε χώρας; Ποιο ζώο είναι πιο συνηθισμένο εκεί; Απλές καθημερινές ερωτήσεις και γενικών γνώσεων και γεωγραφίας που είναι τόσο σημαντικές και περίπλοκες για ένα παιδί.

Μέσα από το παιχνίδι με μαγνήτες το παιδί μαθαίνει και εξοικειώνεται με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο με τις ηπείρους και χώρες τους. 45 μαγνήτες στη μορφή των πιο χαρακτηριστικών αξιοθέατων και ζώων της κάθε χώρας περιλαμβάνονται στο σετ και με τη βοήθεια εικονογραφημένου οδηγού, βοηθούν το παιδί να τους τοποθετήσει στο σωστό σημείο του χάρτη.

Ο χάρτης κολλάει σε όλες τις μαγνητικές επιφάνειες και συντροφεύει το παιδί στα νοητά ταξίδια του στον κόσμο.

Τι είναι τα AS Magnet Box;

Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.

Ηλικία: 3 ετών +
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 3+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150029


AS MAGNET BOX ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ 45 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 10,26€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-312909.jpg

EQD Φτιάξε εκφράσειΣ γυναικείου προσώπου 50X70εκ.

Κωδικός: 312909
36,53€
ZYM/ZYM-309081.jpg

Φουσκωτό volley με δίχτυ

Κωδικός: 309081
16,58€
PA/PA-309940.jpg

HAMA Δημιουργήστε με 140 maxi sticks(69 μύλοΣ) 20.5X4X29.5εκ....

Κωδικός: 309940
10,87€
TRADESOR/TRD-428482.jpg

ΣΕΤ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΣ - 801A - 222715

Κωδικός: 428482
4,50€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading