ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SPA ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΦΤΙΑΞΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ SPA! ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΣΕΙΡΑ ΣΑΠΟΥΝΙΩΝ ΜΕ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΜΥΡΩΔΑΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ! ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΩΜΑ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, LIP BALM, SCRUB ΣΩΜΑΤΟΣ, ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ BATH BOMBS, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΑΤΙΩΝ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ. ΤΟ ΣΕΤ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ ΥΛΙΚΑ! ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ SPA! ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - ΓΛΥΚΙΑ ΒΑΣΗ ΑΡΩΜΑΤΟΣ - ΣΠΑΤΟΥΛΑ - ΣΤΑΓΟΝΟΜΕΤΡΑ - ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΡΩΣΤΙΚΗ - ΜΑΛΑΚΤΙΚΗ ΒΑΣΗ - ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΜΕΤΡΗΣΗΣ 50ML ΚΑΙ 100ML - ΑΝΑΔΕΥΤΗΡΑΣ - ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ - ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΠΡΕΙ - ΚΛΕΙΔΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ - ΒΑΖΑΚΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ - ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΓΑΝΤΙΑ - ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΜΕ ΣΧΗΜΑΤΑ - ΚΙΤΡΙΚΟ ΟΞΥ - ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΧΑΡΤΙΝΟ ΚΟΥΤΙ - ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΠΟ 8 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Φτιάξε τα δικά σου καλλυντικά και ζήσε την απόλυτη εμπειρία spa! Ένα πραγματικό επιστημονικό εργαστήριο για να φτιάξεις μόνη σου την δική σου σειρά σαπουνιών με υπέροχες μυρωδάτες δημιουργίες! Το σετ περιέχει πολλά και πλούσια συστατικά για να φτιάξεις το δικό σου άρωμα, αρωματικό σαπούνι, σαπούνι με λουλούδια, lip balm, scrub σώματος, μάσκα προσώπου, αρωματικά άλατα μπάνιου, αρωματικό λάδι σώματος, αρωματικά bath bombs, αρωματικό νερό και θεραπεία ματιών με αγγούρι.

Το σετ αυτό θα σε καθοδηγήσει στην ανακάλυψη της επιστήμης των καλλυντικών, μέσα από την δημιουργία προϊόντων ομορφιάς με απολύτως ασφαλή υλικά! Χρησιμοποιώντας τα συστατικά και τα εργαλεία που παρέχονται στη συσκευασία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πραγματικό spa!

Το παιχνίδι περιλαμβάνει:
Γλυκιά βάση αρώματος
Σπάτουλα
Σταγονόμετρα
Κόκκινη χρωστική
Μαλακτική βάση
Ποτηράκι μέτρησης 50ml και 100ml
Αναδευτήρας
Κουταλάκι
Μπουκάλι σπρέι
Κλειδί ασφαλείας αρωματικού σωλήνα
Βαζάκι καλλυντικών
Προστατευτικά γάντια
Καλούπια με σχήματα
Κιτρικό οξύ
Ετικέτες
Χάρτινο κουτί
Εικονογραφημένο εγχειρίδιο

Κατάλληλο για χρήση από παιδιά ηλικίας από 8 ετών και άνω
Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150108


ΛΑΜΠΑΔΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ LAB ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ SPA ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 17,59€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-313555.jpg

Miniland ΚατασκευέΣ με interstar blocks 100 τμχ.

Κωδικός: 313555
59,00€
ZYM/ZYM-309312.jpg

Υπερατού Φόρμουλα 1

Κωδικός: 309312
3,51€
TRADESOR/TRD-424061.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΙΑΤΡΙΚΗΣ - 623-311 - 480007

Κωδικός: 424061
7,20€
PA/PA-312252.jpg

AKROS Πού ζούνε τα ζώα; 24X17X5εκ.

Κωδικός: 312252
22,23€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading