ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ MONSTER TRUCKS ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΕΝΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΕΤ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ MONSTER TRUCK ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ. ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ TRUCKS 4X4. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 200 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ: ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΡΑΒΔΟΥΣ, ΕΛΙΚΕΣ, ΠΕΙΡΟΥΣ Κ.Α. ΜΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΑΥΣΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟ, ΤΑ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ Κ.Α. Η ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ APP ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 3D ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ 3 ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Η ΤΟ APP ΚΑΙ 3 ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ APP. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ APP ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ANDROID TM - APPLE ΚΑΙ AMAZON Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ STEM (SCIENCE-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, TECHNOLOGY-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ENGINEERING-ΜΗΧΑΝΙΚΗ, MATHEMATICS-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Ένα επιστημονικό σετ που θα σε κάνει να ζήσεις απίστευτες περιπέτειες στο Εργαστήριο Μηχανικής Monster Truck του Μαθαίνω και Δημιουργώ. Το ιδανικό σετ για να ανακαλύψεις τα μυστικά της μηχανικής πίσω από τα πιο μεγάλα trucks 4x4. Περιέχει περισσότερα από 200 εξαρτήματα, όπως: κιβώτιο ταχυτήτων, γρανάζια, ράβδους, έλικες, πείρους κ.ά. Με εγχειρίδιο οδηγιών και πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη μηχανή των πιο ισχυρών τετρακίνητων οχημάτων.

Ακολούθησε τις οδηγίες του εικονογραφημένου εγχειριδίου, γεμάτες τεχνικές και επιστημονικές πληροφορίες σχετικά με τον κινητήρα εσωτερικής καύσης, το διαφορικό, τα αμορτισέρ κ.ά. ή κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή APP με διαδραστικές οδηγίες 3D για όλα τα μοντέλα. Θα βρεις 3 μοντέλα προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών ή το APP και 3 μοντέλα προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το APP.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Το App είναι συμβατό με Android TM - Apple και Amazon

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ Build προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!

Ηλικία: 8 ετών +
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150113


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ MONSTER TRUCKS ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 19,66€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-311765.jpg

Πού ζούνε τα ζωάκια;

Κωδικός: 311765
5,28€
PA/PA-306300.jpg

Grow'n Up Μπασκέτα ρυθμιζόμενη 60X67Χ174εκ.

Κωδικός: 306300
40,33€
ZYM/ZYM-309327.jpg

Goal Quiz

Κωδικός: 309327
14,48€
PA/PA-311756.jpg

ΜεταλλικέΣ ΣπαζοκεφαλιέΣ

Κωδικός: 311756
7,20€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading