ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ROADSTER & DRAGSTER ΓΙΑ 8+.
ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΣ ΣΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ 2 ΙΣΧΥΡΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ! ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΙΚΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ: - ΟΧΗΜΑ DRAGSTER - ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ ROADSTER ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 130 ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ: ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ, ΓΡΑΝΑΖΙΑ, ΖΑΝΤΕΣ, ΕΛΑΣΤΙΚΑ, ΤΡΟΧΟΙ, ΡΑΒΔΟΙ, ΤΡΟΧΑΛΙΕΣ Κ.Α. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ, ΓΕΜΑΤΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ Η ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ APP ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 3D ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ. ΘΑ ΒΡΕΙΣ 1 ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Η ΤΟ APP ΚΑΙ 1 ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ APP. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΤΟ APP ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΑΤΟ ΜΕ ANDROID TM - APPLE ΚΑΙ AMAZON Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ STEM (SCIENCE-ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ, TECHNOLOGY-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ENGINEERING-ΜΗΧΑΝΙΚΗ, MATHEMATICS-ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Ένα πλήρες σετ για να ανακαλύψεις τα μυστικά 2 ισχυρών μηχανών! Περιλαμβάνονται οδηγίες για τη συναρμολόγηση δύο δυναμικών μοντέλων:

Όχημα dragster
Μοτοσυκλέτα roadster
Ένα φανταστικό σετ για να μάθεις για τους μηχανισμούς στο σύστημα μετάδοσης κίνησης. Περιλαμβάνει πάνω από 130 εξαρτήματα, όπως: κιβώτιο ταχυτήτων, γρανάζια, ζάντες, ελαστικά, τροχοί, ράβδοι, τροχαλίες κ.ά.

Ακολούθησε τις οδηγίες του εικονογραφημένου εγχειριδίου, γεμάτες βήμα-βήμα οδηγίες για την συναρμολόγηση του μοντέλου ή κατέβασε τη δωρεάν εφαρμογή app με διαδραστικές οδηγίες 3D για όλα τα μοντέλα. Θα βρεις 1 μοντέλο προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το εγχειρίδιο οδηγιών ή το app και 1 μοντέλο προς συναρμολόγηση σύμφωνα με το app.

Κατασκευάζεται στην Ιταλία
Το App είναι συμβατό με Android TM - Apple και Amazon

Η σειρά Μαθαίνω και Δημιουργώ Build προωθεί τα θέματα STEM (Science-Επιστήμες, Technology-Τεχνολογία, Engineering-Μηχανική, Mathematics-Μαθηματικά) για την ανάπτυξη και ενθάρρυνση της γνώσης των παιδιών σε αυτούς τους τομείς. Κάνοντας πειράματα, τα παιδιά βελτιώνουν τις δεξιότητές τους και εισάγονται στον κόσμο της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!

Ηλικία: 8 ετών +
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150117


ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ BUILD ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ROADSTER & DRAGSTER ΓΙΑ 8+.

Τιμή Internet : 11,96€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-312213.jpg

ΣφραγίδεΣ με κύβουΣ μέτρησηΣ

Κωδικός: 312213
11,80€
PA/PA-312201.jpg

AKROS ΚάρτεΣ memo συνεργασίαΣ, ζωάκια

Κωδικός: 312201
18,68€
PA/PA-312681.jpg

ΑργαλειόΣ παραλληλόγραμμοΣ 19χ29 εκ.

Κωδικός: 312681
5,05€
TRADESOR/TRD-425752.jpg

ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ ΠΑΠΑΚΙ - 50CM - 274636

Κωδικός: 425752
9,90€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading