AS MAGNET BOX ΖΩΑΚΙΑ 41 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ
ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ; ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ; 41 ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΖΩΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΞΥΛΙΝΗ ΘΗΚΗ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΤΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗ ΜΟΡΦΗ, ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ. ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΕΞΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΖΩΩΝ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΕΝΤΟΣ Η ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΞΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΡΟΛΩΝ. Η ΞΥΛΙΝΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΓΝΗΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 2 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ AS MAGNET BOX; Η ΣΕΙΡΑ MAGNET BOX ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ MAGNET BOX, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΧΕΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ TOYS AWARDS 2021.
Ποιο παιδί δεν αγαπά τα ζωάκια; Και ποιο παιδί δεν ευχαριστιέται το παιχνίδι με τους μαγνήτες; 41 μαγνήτες σε σχήματα ζώων σε μια πρακτική ξύλινη θήκη, περιμένουν το παιδί να τα εξερευνήσει, να μάθει τη μορφή, το μέγεθος, τα ονόματά τους και να παίξει μαζί τους για ατελείωτες ώρες. Με φόντο την εξοχή και τους μαγνήτες σε σχήματα ζώων, το παιδί θα μπορέσει να ταιριάξει κάθε ζώο με το φυσικό του περιβάλλον και το αγαπημένο του φαγητό. Τοποθετήστε τους μαγνήτες σε οποιαδήποτε μαγνητική επιφάνεια εντός ή εκτός σπιτιού και παίξτε εκπαιδευτικά παιχνίδια αλλά και παιχνίδια ρόλων.

Η ξύλινη πρακτική θήκη του σετ είναι ιδανική για την οργάνωση και αποθήκευση των μαγνητών, αλλά και ανθεκτική για να αντέχει στην καθημερινή χρήση.

Ιδανικό δώρο για παιδιά από 2 ετών και άνω.

Τι είναι τα AS Magnet Box;

Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.

Ηλικία: 3 ετών +
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 3+
Χαρακτηριστικά : Μαγνητικά


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150147


AS MAGNET BOX ΖΩΑΚΙΑ 41 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 10,26€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-311476.jpg

Theo Klein Παιδικό Βαλιτσάκι πυροσβέστη Πλαστικό 27x9,5x23εκ....

Κωδικός: 311476
28,75€
TRADESOR/TRD-428562.jpg

ΣΕΤ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΦΙΓΟΥΡΕΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ - 688-176A - 221313

Κωδικός: 428562
6,30€
TRADESOR/TRD-432029.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ - 11F13 - 161118

Κωδικός: 432029
9,90€
PA/PA-311850.jpg

Μαθαίνω παίζονταΣ, οι αριθμοί και η αρίθμηση

Κωδικός: 311850
19,97€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading