ΛΑΜΠΑΔΑ MEGA ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕΤ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 5 ΣΕ 1 MΕ ΞΥΛΙΝΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ-ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΓΙΑ 7+ ΧΡΟΝΩΝ
ΤΟ MEGA ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΞΥΛΙΝΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΣΑΣ, ΣΤΗΣΤΕ ΤΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΟΝ ΚΑΜΒΑ ΣΑΣ Η ΕΝΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΜΒΑ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΩΣ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΘΗΚΗ. ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΙΤΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΜΥΤΕΣ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΚΙΤΣΑΡΕΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΑΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ ΑΝΑΜΙΓΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΤΕ ΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΒΑ, ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΟΜΟΡΦΑ ΣΧΕΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΕΤ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΤΡΟΧΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΟ ΕΞΟΙΚΕΙΩΜΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΒΟΗΘΑ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΧΡΗΣΗ ΠΙΝΕΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΙΞΕΙΣ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΚΡΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΑΣ. ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: - 1 ΞΥΛΙΝΟ ΚΑΒΑΛΕΤΟ-ΘΗΚΗ - 6 ΠΙΝΕΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ-ΣΧΗΜΑΤΑ - 12 ΑΚΡΥΛΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΣΩΛΗΝΑΡΙΑ - 12 ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ ΣΕ ΘΗΚΗ - ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ 15 ΦΥΛΛΑ ΑΚΟΥΑΡΕΛΑΣ - 5 ΜΟΛΥΒΙΑ ΣΧΕΔΙΟΥ - 1 ΚΑΜΒΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 27ΕΚ X 36ΕΚ - 2 ΠΑΝΕΛ ΚΑΜΒΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 27ΕΚ X 20ΕΚ - 1 ΠΑΛΕΤΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - 1 ΣΒΗΣΤΡΑ - 1 ΞΥΣΤΡΑ - 1 ΕΚΠΑΙΔΕΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΧΡΩΜΑΤΩΝ - ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΚΙΤΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΒΑΛΕΤΟΥ: - ΚΛΕΙΣΤΟ: 27ΕΚ X 7.5ΕΚ X 38ΕΚ - ΑΝΟΙΧΤΟ: - ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ: 27ΕΚ X 4.5ΕΚ X 44ΕΚ - ΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ: 27ΕΚ X 4.5ΕΚ X 69ΕΚ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ AS ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΕΤ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ. ΤΟΣΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΛΗΘΩΡΑ ΧΡΗΣΙΜΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΑΥΤΗ, ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ. Η ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΕΞΑΣΚΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΧΕΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΙΝΕΛΩΝ.
Το Mega Εργαστήριο Ζωγραφικής είναι το πιο ολοκληρωμένο σετ για να μάθει το παιδί να ζωγραφίζει σαν αληθινός ζωγράφος. Ανοίξτε το ξύλινο βαλιτσάκι σας, στήστε το ώστε να λειτουργεί σαν καβαλέτο εξωτερικά και τοποθετήστε πάνω τον καμβά σας ή ένα πάνελ καμβά. Μπορείτε επίσης μέσα σε αυτό να αποθηκεύσετε όλα τα σύνεργά σας και να το χρησιμοποιήσετε ως βαλιτσάκι και θήκη.

Ξεκινήστε την εκπαίδευση από το σκίτσο που αποτελεί τη βάση της ζωγραφικής. Χρησιμοποιήστε τα μολύβια με διαφορετικές μύτες ακολουθώντας τις οδηγίες του εγχειριδίου που περιλαμβάνεται και σκιτσάρετε τα σχέδιά σας. Συνεχίστε χρωματίζοντας το σχέδιό σας αναμιγνύοντας τα αγαπημένα σας ακρυλικά χρώματα. Διακοσμήστε το δωμάτιό σας με το έργο που μόλις φτιάξατε. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τις νερομπογιές είτε στον καμβά, είτε στο μπλοκ ζωγραφικής με τα φύλλα ακουαρέλας που περιλαμβάνεται, ώστε να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια βγαλμένα από τη φαντασία σας. Το σετ είναι η ιδανική επιλογή για να μάθετε τα βασικά χρώματα αλλά και το πώς να τα αναμιγνύετε μεταξύ τους ώστε να δημιουργηθούν πολλά νέα χρώματα, χάρη στον εκπαιδευτικό τροχό χρωμάτων που περιλαμβάνεται.

Ιδανική επιλογή για παιδιά που θέλουν να μάθουν να ζωγραφίζουν αλλά και για παιδιά πιο εξοικειωμένα με τη ζωγραφική που θέλουν να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, καθώς ο αναλυτικός οδηγός που περιλαμβάνει, βοηθά βήμα-βήμα τα παιδιά στο να μάθουν ελεύθερο σχέδιο, χρήση πινέλων, αλλά και να γνωρίσουν τις μίξεις χρωμάτων μέσα από την τεχνική ακρυλικού και νερομπογιάς.

Το σετ περιλαμβάνει:

1 ξύλινο καβαλέτο-θήκη
6 πινέλα σε διαφορετικά μεγέθη-σχήματα
12 ακρυλικά χρώματα σε σωληνάρια
12 νερομπογιές σε θήκη
Μπλοκ ζωγραφικής με 15 φύλλα ακουαρέλας
5 μολύβια σχεδίου
1 καμβά διάστασης 27εκ x 36εκ
2 πάνελ καμβά διάστασης 27εκ x 20εκ
1 παλέτα ζωγραφικής
1 σβήστρα
1 ξύστρα
1 εκπαιδετικό κύκλο χρωμάτων
Αναλυτικό οδηγό ζωγραφικής με οδηγίες για να ξεκινήσεις με την τεχνική σκίτσου αλλά και με διάφορες τεχνικές ζωγραφικής
Διαστάσεις καβαλέτου:

Κλειστό: 27εκ x 7.5εκ x 38εκ
Ανοιχτό:
Ρυθμισμένο στο χαμηλότερο σημείο: 27εκ x 4.5εκ x 44εκ
Ρυθμισμένο στο υψηλότερο σημείο: 27εκ x 4.5εκ x 69εκ
Τα Εργαστήρια Ζωγραφικής AS είναι μια σειρά εκπαιδευτικών σετ ζωγραφικής που οδηγούν το παιδί να γίνει ένας αληθινός μικρός ζωγράφος. Ανάμεσα στα Εργαστήρια Ζωγραφικής θα βρείτε πολλές επιλογές θεματολογίας για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο και να δημιουργήσετε υπέροχα σχέδια. Τόσο το πλούσιο ζωγραφικό τους περιεχόμενο, όσο και η πληθώρα χρήσιμων συμβουλών και οδηγιών που περιλαμβάνουν για τα πρώτα βήματά σας στη ζωγραφική, θα φέρουν το παιδί όλο και πιο κοντά στην τέχνη αυτή, βοηθώντας το να καλλιεργήσει τις ικανότητές του με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Η σειρά συμβάλλει στην ανάπτυξη της φαντασίας και της δημιουργικότητας των παιδιών, εξασκώντας παράλληλα τη λεπτή κινητικότητάς τους αλλά και το συντονισμό ματιού-χεριού κατά τη χρήση των πινέλων.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 341260


ΛΑΜΠΑΔΑ MEGA ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕΤ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ 5 ΣΕ 1 MΕ ΞΥΛΙΝΟ ΒΑΛΙΤΣΑΚΙ-ΚΑΒΑΛΕΤΟ ΓΙΑ 7+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 39,09€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-311482.jpg

Theo Klein Ηλεκτρονική ζυγαριά και ταμειακή μηχανή Πλαστικό...

Κωδικός: 311482
22,17€
TRADESOR/TRD-423913.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΜΠΟΞ - YC-856G - 559827

Κωδικός: 423913
27,00€
TRADESOR/TRD-425742.jpg

ΛΟΥΤΡΙΝΟ ΚΟΥΚΛΑΚΙ PANDA - 20CM - 274577

Κωδικός: 425742
4,50€
TRADESOR/TRD-431772.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΙΑΝΟ - 161265 - PINK

Κωδικός: 431772
14,40€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading