ΛΑΜΠΑΔΑ SILVERLIT YCOO ROBO DACKEL JUNIOR ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΡΟΜΠΟΤ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ
ROBO DACKEL JR. ΤΟ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΡΟΜΠΟΤΙΚΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΕ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΦΗΣ! ΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ROBO DACKEL JR. ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΡΟΜΠΟΤ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 26 ΕΚ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΑΚΙ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ROBO DACKEL JR. ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ. ΠΕΤΑ ΤΟ ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΜΠΟΤ ΘΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΠΙΣΩ! ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΕΙ! ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ. ΓΑΒΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΜΕ LED ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ! ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΣΑΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΚΥΛΑΚΙ! ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΑΚΙ-ΤΟ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ROBO DACKEL JR ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΑΦΗΣ - ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΜΑΚΡΑΙΝΕΙ ΕΩΣ ΚΑΙ 70% - LED ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ - ΑΛΗΘΙΝΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΦΕ ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - 1 ROBO DACKEL JR. - 1 ΕΞΥΠΝΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ SILVERLIT ROBOTS. ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΚΑΜΑ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΔΡΑΣΗ, ΣΕ ΕΝΑ BRAND. ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΑΓΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΛΑΜΠΑΔΑ
Robo Dackel Jr. το διαδραστικό ρομποτικό σκυλάκι με έλεγχο με την κίνηση του χεριού αλλά και αισθητήρα αφής!

Κούνησε το χέρι σου κοντά στο Robo Dackel Jr. δεξιά ή αριστερά και θα γυρίσει προς την αντίστοιχη κατεύθυνση. Το σώμα του ρομπότ μακραίνει φτάνοντας έως και τα 26 εκ. Έρχεται με ένα Έξυπνο Μπαλάκι, μπορείς να το κρατήσεις στο χέρι σου και το Robo Dackel Jr. θα σε ακολουθεί όπου και αν πας. Πέτα το Έξυπνο Μπαλάκι στο έδαφος και το ρομπότ θα το ακολουθήσει και θα σου το φέρει πίσω! Χάιδεψε το και δες πως αντιδράει! Προχώρα και θα σε ακολουθήσει. Γαβγίζει και περπατάει σαν αληθινό κουταβάκι με LED φωτιζόμενα μάτια και αληθινά ηχητικά εφέ! Είναι απίθανο σαν αληθινό σκυλάκι!

Λειτουργίες και Χαρακτηριστικά

Έξυπνο μπαλάκι-Το κρατάς και το Robo Dackel Jr σε ακολουθάει παντού
Λειτουργία με την κίνηση του χεριού
Λειτουργία με αισθητήρα αφής
Σώμα που μακραίνει έως και 70%
LED φωτιζόμενα μάτια
Αληθινά ηχητικά εφέ
Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει

1 Robo Dackel Jr.
1 έξυπνο μπαλάκι για ατελείωτες ώρες διασκέδασης
Ότι κι αν ψάχνετε σε ένα ρομπότ, είμαστε σίγουροι ότι θα το βρείτε στον κόσμο των Silverlit Robots. Μια μεγάλη γκάμα ρομποτικών παιχνιδιών με έναν κοινό στόχο: τεχνολογία για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Διασκέδαση, καινοτομία και διάδραση, σε ένα brand.
Ηλικία: 5 ετών +
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 5+
Είδος : Robot
Είδος : Αυτοκίνητα & Τηλεκατευθυνόμενα


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150303


ΛΑΜΠΑΔΑ SILVERLIT YCOO ROBO DACKEL JUNIOR ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΡΟΜΠΟΤ ΣΚΥΛΑΚΙ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 29,93€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ASCOMPANY/AS-338052.jpg

ΛΑΜΠΑΔΑ EXOST 360 AQUACROSS ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Κωδικός: 338052
34,20€
ASCOMPANY/AS-340111.jpg

ΛΑΜΠΑΔΑ SILVERLIT YCOO ROBO KOMBAT ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΡΟΜΠΟΤ...

Κωδικός: 340111
39,09€
ASCOMPANY/AS-340105.jpg

SUPERZINGS ΜΙΚΡΟΠΛΑΣΜΑΤΑ BATTLE SPINNERS ARENA ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ...

Κωδικός: 340105
34,20€
ASCOMPANY/AS-150303.jpg

ΛΑΜΠΑΔΑ SILVERLIT YCOO ROBO DACKEL JUNIOR ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟ...

Κωδικός: 150303
29,93€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading