ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΓΙΑ 2+ ΧΡΟΝΩΝ
ΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 4 ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΠΛΟ ΚΑΙ 20 ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΑΜΠΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 5 ΕΣΟΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ 5 ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΙΔΙΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΟ ΟΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ. ΟΣΟ ΕΞΟΙΚΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ, ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΕΛΟΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΙΝΓΚΟ. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
Το Πού ταιριάζει είναι ένα παιχνίδι που αποτελείται από 4 μεγάλα ταμπλό και 20 εικονογραφημένες κάρτες. Το κάθε ταμπλό αποτελείται από 5 εσοχές στις οποίες ταιριάζουν 5 κάρτες με αντικείμενα ίδιου σχήματος. Τα παιδιά μπορούν να αρχίσουν να παίζουν απλά παρατηρώντας τις εικόνες στις κάρτες και τοποθετώντας τις στα ταμπλό όπου ταιριάζουν.

Όσο εξοικειώνονται με το παιχνίδι, μπορούν να εξασκηθούν προσπαθώντας να αναγνωρίσουν τις κάρτες, ενώ είναι γυρισμένες με την όψη προς τα κάτω, απλά παρατηρώντας προσεκτικά το σχήμα τους. Τέλος, μπορούν να διασκεδάσουν παρέα με τους φίλους και την οικογένειά τους, παίζοντας με τις κάρτες ένα παιχνίδι Μπίνγκο.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 2+
Χαρακτηριστικά : Εξυπνούλης


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150098


ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ; ΓΙΑ 2+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 9,40€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-303628.jpg

Desyllas Games Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Ξεφτέρια:1821 για 8...

Κωδικός: 303628
11,05€
PA/PA-302645.jpg

Beleduc Ξύλινος ΖωολογικόΣ κήποΣ Joes για 4 ετών+

Κωδικός: 302645
61,59€
PA/PA-302221.jpg

BS Toys Επιδαπέδιο παιχνίδι στόχου

Κωδικός: 302221
22,43€
ASCOMPANY/AS-341161.jpg

AS MAGNET BOX ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ 30 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΞΥΛΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ...

Κωδικός: 341161
17,10€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading