AS MAGNET BOX ΑΛΦΑΒΗΤΑ 91 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ
ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ 91 ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΠΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΕΤ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ. ΑΡΧΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΥ ΟΔΗΓΟΥ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ AS MAGNET BOX; Η ΣΕΙΡΑ MAGNET BOX ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΞΥΛΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙΝΟΥΣ ΜΑΓΝΗΤΕΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΤΙΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ MAGNET BOX, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΞΑΣΚΕΙ ΤΗ ΛΕΠΤΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΑΤΙΟΥ-ΧΕΡΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ SILVER AWARD ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ TOYS AWARDS 2021.
Ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι με 91 χάρτινους μαγνήτες με κεφαλαία ελληνικά και λατινικά γράμματα αλλά και εικόνες ζώων και αντικειμένων, το οποίο καθοδηγεί τα παιδιά να εξοικειωθούν με το αλφάβητο και να μάθουν να σχηματίζουν απλές λέξεις. Όλα αυτά τοποθετημένα σε ένα ανθεκτικό κουτί που προορίζεται για καθημερινή χρήση και χρησιμεύει και ως βάση για τη μαγνητική επιφάνεια που περιλαμβάνεται.

Το σετ παρέχει στους γονείς και τα παιδιά πολλαπλές ευκαιρίες για διασκεδαστικές εκπαιδευτικές δραστηριότητες γύρω από το αλφάβητο. Αρχικά τα παιδιά ξεκινούν να αναγνωρίζουν τα γράμματα, στη συνέχεια σε συνδυασμό με τους μαγνήτες ζώων και αντικειμένων ξεκινούν να συλλαβίζουν και αργότερα να γράφουν τις λέξεις, με τη βοήθεια του εικονογραφημένου οδηγού.

Τι είναι τα AS Magnet Box;

Η σειρά Magnet Box χρησιμοποιεί ξύλινους και χάρτινους μαγνήτες, εκπαιδεύοντας τα παιδιά να αναπτύξουν τις ικανότητές τους ενώ παράλληλα απελευθερώνει τη φαντασία τους. Μέσα από το παιχνίδι με τα Magnet Box, το παιδί εξασκεί τη λεπτή κινητικότητα και το συντονισμό ματιού-χεριού, καθώς μαθαίνει να συνδυάζει μαγνήτες. Το κυριότερο όμως είναι ότι η σειρά βοηθά στην κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη του παιδιού, μέσω της συνεργασίας και της καλλιέργειας της ενσυναίσθησής του. Η σειρά έχει λάβει το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Καλύτερο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι στα Toys Awards 2021.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 3+
Χαρακτηριστικά : Μαγνητικά



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150144


AS MAGNET BOX ΑΛΦΑΒΗΤΑ 91 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 10,26€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
NEXT/ΝΕΧΤ-255818.jpg

NEXT ΠΑΖΛ "ΜΑΘΑΙΝΩ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ" ΜΕ 24 ΖΕΥΓΗ ΚΑΡΤΩΝ

Κωδικός: 255818
5,12€
ASCOMPANY/AS-341365.jpg

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ BABY MONTESSORI ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ...

Κωδικός: 341365
8,55€
PA/PA-339017.jpg

ΜπάλεΣ αισθήσεων glitter σετ 7 τμχ. για 18 μηνών+

Κωδικός: 339017
34,65€
ASCOMPANY/AS-447737.jpg

AS ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΡΑΨΕ - ΣΒΗΣΕ TRAVEL SONIC THE HEDGEHOG ΓΙΑ 3+...

Κωδικός: 447737
3,41€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading