Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Αριθμοκυβάκια γιγάντιο σετ Numberblocks για 3 ετών+
Μονάδα ΠώλησηΣ: Σετ. Αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την εκμάθηση μαθηματικών στην τάξη, αυτό το σετ χρησιμοποιεί τον περιεκτικό οδηγό δασκάλου 88 σελίδων για να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν βασικέΣ μαθηματικέΣ δεξιότητεΣ πρώιμηΣ ηλικίαΣ. ΔιαστάσειΣ ΠροϊόντοΣ (ΜxΠxΥ) ή (ΦxΥ): (46X33x29) εκ.
Γνωρίστε τα αριθμοκυβάκια MathLink Cubes Numberblocks της Learning Resources, με πολλά τεμάχια και πλαστικό κουτί για εύκολη αποθήκευση στην τάξη και επιτρέψτε τα παιδιά να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες μαθηματικών μέσα από την πρακτική και το παιχνίδι.

Το εκπαιδευτικό αυτό παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από τη βραβευμένη βρετανική σειρά κινουμένων σχεδίων του BBC Numberblocks για παιδιά της προ-σχολικής ηλικίας.

Στην Ελλάδα τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά στην ΕΡΤ, στo ERTFLIX ή στο YouTube.

Το απόλυτο σετ για τους δασκάλους που θα βοηθήσουν τα παιδιά να ασχοληθούν με τα μαθηματικά ζωντανεύοντας στην τάξη τις έννοιες που παρουσιάζονται στη βραβευμένη τηλεοπτική σειρά.

Αναπτύχθηκε για να υποστηρίξει την εκμάθηση μαθηματικών στην τάξη, αυτό το σετ χρησιμοποιεί τον περιεκτικό οδηγό δασκάλου 88 σελίδων για να βοηθήσει τα παιδιά να αναπτύξουν βασικές μαθηματικές δεξιότητες πρώιμης ηλικίας, όπως μέτρηση, αντίληψη χώρου, σύνθεση και αποσύνθεση αριθμών, παράλειψη μέτρησης, πρόσθεση, αφαίρεση και άλλα για τους αριθμούς 1-20.

Το σετ έχει όλα όσα χρειάζονται 12 ζευγάρια μαθητών για να ολοκληρώσουν τις δραστηριότητες που περιλαμβάνονται στον Οδηγό Δασκάλου.

Το σετ περιλαμβάνει:
• 1905 Numberblocks MathLink Κύβοι
• 20 Numberlings
• 5 κάρτες δραστηριοτήτων διπλής όψης
• Οδηγό δασκάλου
Ηλικία : 3+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 319701


Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Αριθμοκυβάκια γιγάντιο σετ Numberblocks για 3 ετών+

Τιμή Internet : 421,26€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-319701.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Αριθμοκυβάκια γιγάντιο...

Κωδικός: 319701
421,26€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading