CLICS Μαγνητικά τουβλάκια κατασκευών MagFormers Amazing Police Set 50 τμχ. για 36 μηνών+
Μονάδα ΠώλησηΣ: Συσκευασία. ΔιαστάσειΣ ΠροϊόντοΣ (ΜxΠxΥ) ή (ΦxΥ): (28.7X8x24.2) εκ.
Κατασκευαστικό παιχνίδι-αστυνομία με μαγνήτες που αποτελείται από 50 κομμάτια. Περιέχει 8 τρίγωνα, 14 τετράγωνα, 2 ορθογώνια παραλληλόγραμμα, 2 φιγούρες και 24 ακόμα αξεσουάρ όπως ρόδες, σειρήνα κ.α. Μπορείτε να κατασκευάσετε πάνω από 50 διαφορετικά κτήρια και οχήματα με θέμα την αστυνομία! Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας και ευκρίνειας υλικά σε πανέμορφα χρώματα.

Τι είναι τα MagFormers;

Τα Magformers είναι εκπαιδευτικά παιχνίδια κατασκευής για μικρούς και μεγάλους που επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις δικές σας μαγνητικές τρισδιάστατες κατασκευές.

Αφήστε την φαντασία σας να καλπάσει και να μετατραπεί σε μοναδικές δημιουργίες. Μπορείτε να κατασκευάσετε από πολύχρωμα γεωμετρικά σχήματα μέχρι σπιτάκια, πύργους αλλά και δεινοσαύρους, ρομπότ ή οχήματα!

Η διασκέδαση που προσφέρουν για παιδιά και ενηλίκους είναι απεριόριστη. Αυτό καθιστά τα Magformers το απόλυτο εκπαιδευτικό παιχνίδι για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας ή να τα αφήσετε μόνα τους να μεγαλουργήσουν μαθαίνοντας βασικές αρχές κατασκευών και έννοιες όπως η βαρύτητα και ο μαγνητισμός. .

Βοηθούν επίσης στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, της λογικής, στην αναγνώριση χρωμάτων/σχημάτων και την ανάπτυξη της γενικότερης δημιουργικότητας του παιδιού προωθώντας παράλληλα την ανάγκη για συνεργασία και επικοινωνία. .

Το γεγονός ότι τα Magformers συνδυάζονται και μεγαλώνουν μαζί με τα παιδιά είναι ένα καλό μπόνους. Μπορείτε να παίξετε με Magformers από 3 ετών μέχρι να αποφασίσετε ότι είστε πολύ μεγάλοι για να παίξετε. Και αν μας ρωτήσετε, δεν θα είστε ποτέ!


Πώς δουλεύουν;

Κάθε μαγνήτης έχει θετικό και αρνητικό πόλο. Οι αντίθετοι πόλοι έλκουν ο ένας τον άλλον, ενώ οι όμοιοι πόλοι του μαγνήτη απωθούν ο ένας τον άλλον. Οι μαγνήτες νεοδυμίου που είναι ενσωματωμένοι σε όλες τις άκρες των Magformers διασφαλίζουν ότι τα επιμέρους κομμάτια μπορούν να περιστρέφονται προς οποιαδήποτε κατεύθυνση και να συνδυάζονται ανά μεταξύ τους χωρίς κανόνες ή περιορισμούς.
Είδος : Παιχνίδια Κατασκευών
Είδος : Τουβλάκια
Ηλικία : 3+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 313170


CLICS Μαγνητικά τουβλάκια κατασκευών MagFormers Amazing Police Set 50 τμχ. για 36 μηνών+

Τιμή Internet : 62,95€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 4 - 10 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-302453.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι STEM Gears! Gears!...

Κωδικός: 302453
120,13€
ASCOMPANY/AS-362252.jpg

AS ΠΙΝΑΚΑΣ ΓΡΑΨΕ - ΣΒΗΣΕ TRAVEL ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΠΠΑ ΓΙΑ 3+...

Κωδικός: 362252
3,57€
PA/PA-309949.jpg

Κάδρα για χάντρεΣ 10 χιλ.(21 αλογάκι)

Κωδικός: 309949
1,74€
PA/PA-303021.jpg

Χαλάκι BeeBot - Ο ΚύκλοΣ του Νερού

Κωδικός: 303021
28,57€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading