AS MAGNET BOX ΞΥΛΙΝΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ MEGA EASEL DELUXE 4 ΣΕ 1 ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ
Ο ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ MEGA EASEL DELUXE ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ 4 ΤΥΠΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ, ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ, ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΕΣ. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ: - ΑΥΞΟΜΕΙΟΥΜΕΝΟ ΜΕΓΕΘΟΣ: ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ 115ΕΚ ΕΩΣ 140ΕΚ, ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ. - ΔΥΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ: ΕΝΔΕΙΚΝΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥ, ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΚΙΜΩΛΙΑΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΠΙΝΑΚΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. - ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙ: ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ. - ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. - ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ: Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΟΙ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ AS MAGNET BOX ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΞΥΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΚΙΜΩΛΙΕΣ, ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΥΣ, ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΟΛΙΚΟ ΣΕΤ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΘΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΘΟΝΕΣ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ - 1 ΡΟΛΟ ΧΑΡΤΙ 5 ΜΕΤΡΩΝ - 5 ΚΙΜΩΛΙΕΣ - 1 ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ - 1 ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ - 2 ΚΥΠΕΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
Ο μαγνητικός επιδαπέδιος πίνακας Mega Easel Deluxe αποτελεί ένα εργαλείο πολλαπλών χρήσεων, το οποίο συνδυάζει 4 τύπους δημιουργικής απασχόλησης για το παιδί μέσω του πίνακα μαρκαδόρου, του μαυροπίνακα, της ζωγραφικής σε ρολό χαρτί και του παιχνιδιού με μαγνήτες.

Χαρακτηριστικά:

Αυξομειούμενο μέγεθος: Το ύψος του πίνακα διαμορφώνεται από 115εκ έως 140εκ, συνοδεύοντας το παιδί στην ανάπτυξή του.
Δύο μαγνητικές όψεις: Ενδείκνυνται για ελεύθερα σχέδια στον πίνακα μαρκαδόρου, για χρήση κιμωλίας στο μαυροπίνακα, αλλά και για μαγνητικό παιχνίδι.
Ρολό χαρτί: Ιδανικό για να κρατήσει το παιδί τα έργα του για όσο επιθυμεί.
Ξύλινη κατασκευή: Εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα, αποτελώντας επίσης μία όμορφη προσθήκη στο παιδικό δωμάτιο.
Αποθήκευση: Ο πίνακας μαζεύει και αποθηκεύεται καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο σε σχέση με το πραγματικό του μέγεθος.
Οι μαγνητικοί πίνακες AS Magnet Box αποτελούν μια σειρά κατάλληλη για παιδιά που αγαπούν τις δημιουργικές δραστηριότητες. Κατασκευασμένοι από ξύλο, είναι ανθεκτικοί στο χρόνο για παιχνίδι χωρίς όρια. Τα παιδιά μπορούν να δημιουργήσουν με κιμωλίες, μαρκαδόρους, μαγνήτες και όλα αυτά σε ένα βολικό σετ. Κι όταν το παιχνίδι τελειώνει, θα εκτιμήσετε τον εύκολο καθαρισμό αλλά και τη γρήγορη αποθήκευσή τους. Τα παιδιά διασκεδάζουν και μαθαίνουν αξιοποιώντας παραγωγικά τον ελεύθερο χρόνο τους μακριά από οθόνες.

Περιλαμβάνει

1 ρολό χαρτί 5 μέτρων
5 κιμωλίες
1 μαρκαδόρο
1 σφουγγάρι
2 κυπελάκια για ανάμιξη χρωμάτων και αποθήκευση αξεσουάρ
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 340589


AS MAGNET BOX ΞΥΛΙΝΟΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ MEGA EASEL DELUXE 4 ΣΕ 1 ΓΙΑ 3+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 59,85€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-309911.jpg

Κάδρα για χάντρεΣ 5 χιλ.(289 Αρκουδάκι)

Κωδικός: 309911
1,01€
PA/PA-306340.jpg

ΧάντρεΣ 5 χιλ. σε σακουλάκια με μονοχρωμία 1000 τμχ.(45 μωβ...

Κωδικός: 306340
1,52€
PA/PA-302161.jpg

Παιχνίδι Κατασκευών Creative Builder Κατασκευή οχημάτων Σετ...

Κωδικός: 302161
14,81€
PA/PA-302222.jpg

BS TOYS Συναρμολόγησε τα ρομποτάκια για 36 μηνών+

Κωδικός: 302222
11,24€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading