AS GAMES ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΦΑΤΑΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 4+ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 2-6 ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΤΑΙΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ! ΡΙΞΕ ΤΟ ΖΑΡΙ, ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΤΑΙΣΕ ΤΟΝ. ΠΙΕΣΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ. Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ! ΠΡΟΣΕΧΕ, ΑΝ ΣΚΑΣΕΙ Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ, ΕΧΑΣΕΣ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ: ΤΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΕΧΟΥΝ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ. ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΖΑΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΕΝΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΧΡΩΜΑ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΩΣ ΤΟ 4. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ: ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΑΐΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΗ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΖΑΡΙ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΑΤΑΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ. ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ: ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΙΕΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΜΠΟΥΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΗ, Η ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ! Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙ! ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΙΚΤΩΝ: 2-6 ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ ΗΛΙΚΙΑΣ: 4+ ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΣΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: 15 ΛΕΠΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΦΑΤΑΟΥΛΗ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ ΣΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ 1 ΖΑΡΙ
Τάισε τον Μπούλη Φαταούλη και δες την κοιλίτσα του να φουσκώνει! Ρίξε το ζάρι, πάρε ένα χάμπουργκερ στο ίδιο χρώμα και τάισέ τον. Πίεσε το κεφάλι του όσες φορές δείχνει το χάμπουργκερ. Η κοιλίτσα του φουσκώνει όλο και πιο πολύ! Πρόσεχε, αν σκάσει η ζώνη του, έχασες!

Αναγνώριση αριθμών και χρωμάτων: Τα χάμπουργκερ έχουν 4 διαφορετικά χρώματα. Οι παίκτες ρίχνουν το ζάρι και επιλέγουν ένα χάμπουργκερ με το αντίστοιχο χρώμα. Στη συνέχεια, ελέγχουν το κάτω μέρος του χάμπουργκερ, το οποίο έχει έναν αριθμό από το 1 έως το 4.
Διασκεδαστικό και εύκολο παιχνίδι: Κάθε παίκτης με τη σειρά ταΐζει τον Μπούλη Φαταούλη με το χάμπουργκερ που υποδεικνύει το ζάρι. Στη συνέχεια, πατάει προς τα κάτω το κεφάλι του όσες φορές αναγράφεται στο χάμπουργκερ.
Προκαλεί στα παιδιά αγωνία και ενθουσιασμό: Κάθε φορά που το παιδί πιέζει το κεφάλι του Μπούλη Φαταούλη, η κοιλιά του μεγαλώνει. όπως και ο ενθουσιασμός! Η κοιλίτσα του μεγαλώνει, μεγαλώνει και ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ μέχρι να σκάσει!

Αριθμός Παικτών: 2-6
Καταλληλότητα Ηλικίας: 4+ Χρονών
Μέση Διάρκεια Παιχνιδιού: 15 λεπτά

Το παιχνίδι περιλαμβάνει
Τον Μπούλη Φαταούλη
Χάμπουργκερ σε 4 διαφορετικά χρώματα
1 ζάρι
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 152498


AS GAMES ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΠΟΥΛΗΣ ΦΑΤΑΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 4+ ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ 2-6 ΠΑΙΚΤΕΣ.

Τιμή Internet : 24,42€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-312294.jpg

AKROS Εκπαιδευτικό παιχνίδι Ποιό με ποιό;

Κωδικός: 312294
29,64€
TRADESOR/TRD-428628.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ - 6301C-9 - 221746

Κωδικός: 428628
3,60€
PA/PA-312215.jpg

Maxi memo ηλιακό σύστημα

Κωδικός: 312215
15,45€
PA/PA-312455.jpg

Τούνελ Nylon Κάμπια

Κωδικός: 312455
138,86€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading