MEGA ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΧΗΜΕΙΑΣ ΜΕ ΓΛΙΣΤΕΡΑ, ΓΛΟΙΩΔΗ, ΡΕΥΣΤΑ SLIMY. ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΤΑ, ΤΡΑΒΗΞΤΕ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ SLIMY ΜΙΓΜΑΤΑ. ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΚΟΛΛΩΔΕΙΣ ΥΓΡΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ! ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ, ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΑΣΦΑΛΩΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ, ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ, ΤΗ ΧΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ, ΤΗ ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ!
Το μοναδικό εργαστήριο που έχει όλα όσα χρειάζονται για πειράματα Χημείας με γλιστερά, γλοιώδη, ρευστά Slimy. Ζουλήξτε τα, τραβήξτε τα και παίξε με τα δικά σας Slimy μίγματα. Πειραματιστείτε με κολλώδεις υγρές και περίεργες δημιουργίες στο πιο τρελό εργαστήριο!

Τα παιχνίδια της σειράς Μαθαίνω και Δημιουργώ, κατέχουν κορυφαία θέση στην κατηγορία επιστημονικών παιχνιδιών, παρέχοντας πλούσιο εξοπλισμό, αναλυτικές πληροφορίες και οδηγίες, για την πραγματοποίηση εντυπωσιακών ασφαλών πειραμάτων και κατασκευών, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τις επιστήμες. Είναι μια καινοτόμος σειρά παιχνιδιών με την οποία τα παιδιά θα διασκεδάσουν κάνοντας πειράματα, χρησιμοποιώντας επιστημονικά εργαλεία, ανακαλύπτοντας τη φυσική, τη χημεία, την αστρονομία, τη βιολογία, τη βοτανολογία, καθώς επίσης και τα κύρια επιστημονικά και φυσικά φαινόμενα. Τα παιχνίδια Μαθαίνω και Δημιουργώ, είναι ο πιο δημιουργικός, ευχάριστος και ασφαλής τρόπος για να μάθουν τα παιδιά τα μυστικά των Επιστημών!

Ηλικία: 8 ετών+
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 8+


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 152504


MEGA ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΧΛΑΠΑΤΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ 8+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 12,82€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
TRADESOR/TRD-428503.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΤΕΝΝΙΣ - AB272 - 222765

Κωδικός: 428503
5,40€
TRADESOR/TRD-428385.jpg

ΠΙΣΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΜΕ ΗΧΟ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟ - 8811C - 221925

Κωδικός: 428385
5,40€
TRADESOR/TRD-423472.jpg

ΚΟΥΖΙΝΟΜΗΧΑΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΠΛΑΣΤΕΛΙΝΗ - CHOI MUD - ZC812...

Κωδικός: 423472
9,90€
PA/PA-312425.jpg

Τραμπάλα σανίδα ισορροπίαΣ

Κωδικός: 312425
56,90€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading