SHOKO ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ X-SPEED LIGHT ΜΕ 3 ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ LED ΦΩΣ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ
ΤΟ SHOKO X-SPEED LIGHT ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ SCOOTER ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ! ΑΣΦΑΛΕΣ, ΠΡΑΚΤΙΚΟ, ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΕΥΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟ ΚΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ, ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ, ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΙΜΟ: ΤΟ ΑΥΞΟΜΕΙΟΥΜΕΝΟ ΥΨΟΣ ΤΙΜΟΝΙΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΘΕΣΕΙΣ (66CM - 80CM) ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ. ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟ: ΑΝΑΔΙΠΛΩΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΤΡΑΒΗΓΜΑ ΤΗΣ ΛΑΒΗΣ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ, ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ. ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ: Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, Η ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΗ ΜΕ ΕΞΤΡΑ TPR ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΔΙΠΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ. ΑΝΕΤΟ: Η ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΤΟΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΝΕΤΟ SCOOTER ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ Η ΚΑΙ ΟΧΙ. LED ΦΩΣ: ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ LED ΦΩΣ ΣΤΙΣ ΡΟΔΕΣ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ ΝΟΤΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ. ΤΟ ΦΩΣ ΔΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ. ΤΟ SHOKO X-SPEED LIGHT ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΔΩΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ. ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ, ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ 50 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ 150CM. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ SHOKO SCOOTERS Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ SCOOTER SHOKO- CHOOSE YOUR WAY ΤΗΣ AS ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΥΛ! ΤΑ SCOOTER SHOKO ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 12 ΜΗΝΩΝ ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ. Η ΣΕΙΡΑ SHOKO ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΤΙΝΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ! ΤΑ SCOOTER SHOKO ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗΣ ΥΨΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ, ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΤΗΜΑ, ΕΡΓΟΝΟΜΙΚΑ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΤΙΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΘΕ SCOOTER SHOKO ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ, ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ. ΠΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ SHOKO ΥΠΕΡΤΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΥΛ, ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥ.
Το SHOKO X-Speed Light είναι ένα scooter νέας γενιάς! Ασφαλές, πρακτικό, ανθεκτικό, ευπροσάρμοστο κι εντυπωσιακό, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να κάνουν ατελείωτες βόλτες με σταθερότητα και στυλ, διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη ασφάλειά τους.

Προσαρμόσιμο: Το αυξομειούμενο ύψος τιμονιού προσαρμόζεται σε 3 θέσεις (66cm - 80cm) ώστε να μπορεί να χρησιμοποιείται όσο το παιδί μεγαλώνει.

Αναδιπλούμενο: Αναδιπλώνει με ένα μόνο τράβηγμα της λαβής, έως ότου κλειδώσει και ασφαλίσει, για εύκολη μεταφορά και αποθήκευση μετά τη βόλτα.

Ασφαλές και ανθεκτικό: Ο σκελετός αλουμινίου, η αντιολισθητική του βάση με έξτρα TPR στοιχεία, καθώς και το πίσω φρένο διπλής πίεσης, εξασφαλίζουν τη μέγιστη σταθερότητα και υψηλή αντοχή του.

Ανετο: Η μεγάλη βάση στήριξης και τα εργονομικά χερούλια υψηλής αντοχής δημιουργούν ένα πολύ άνετο scooter κατάλληλο για παιδιά με προηγούμενη εμπειρία στην οδήγηση ή και όχι.

Led φως: Το κόκκινο, μπλε και πράσινο LED φως στις ρόδες δίνει μία έξτρα διασκεδαστική νότα στις βόλτες και αποτελεί ένα εντυπωσιακό στοιχείο που τραβάει όλα τα βλέμματα. Το φως δε λειτουργεί με μπαταρίες.

Το SHOKO X-Speed Light στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων και της ισορροπίας των παιδιών, αλλά και στο συνολικό συντονισμό μερών του σώματός τους. Τα παραπάνω σε συνδυασμό με την εντυπωσιακή του εμφάνιση το καθιστούν εξαιρετική επιλογή για δώρο στους μικρούς μας φίλους.

Ιδανικό για παιδιά άνω των 5 ετών, με μέγιστο βάρος 50 κιλά και μέγιστο ύψος 150cm.

Τι είναι τα SHOKO scooters

Η νέα σειρά scooter SHOKO- CHOOSE YOUR WAY της AS είναι εδώ για ατελείωτες βόλτες με ασφάλεια και στυλ! Τα scooter SHOKO είναι κατάλληλα για παιδιά από 12 μηνών έως 12 ετών. Η σειρά Shoko αποτελεί την ιδανική επιλογή για παιδιά που μαθαίνουν για πρώτη φορά να κάνουν πατίνι, αλλά και για μεγαλύτερα παιδιά που θέλουν να εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους!

Τα scooter SHOKO είναι σχεδιασμένα με υψηλά κατασκευαστικά κριτήρια, όπως τιμόνι με δυνατότητα αυξομείωσης ύψους για να προσαρμόζεται καθώς το παιδί μεγαλώνει, αντιολισθητικές επιφάνειες για σταθερότητα στο πάτημα, εργονομικά χερούλια από ανθεκτικό υλικό, τιμόνια που στρίβουν για δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης και πίσω φρένο για περισσότερη ασφάλεια.

Ο τρόπος κατασκευής κάθε scooter SHOKO στοχεύει στην ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων, το συνολικό συντονισμό του σώματος και της ισορροπίας του παιδιού. Πέραν όμως από την κατασκευή τους, τα SHOKO υπερτερούν και στο στυλ, καθώς είναι διαθέσιμα σε μοναδικά χρώματα και με εντυπωσιακές λεπτομέρειες ώστε το παιδί να διασκεδάζει ακόμα περισσότερο κατά τη βόλτα του.
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Είδος : Πατίνια



Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 340596


SHOKO ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ X-SPEED LIGHT ΜΕ 3 ΡΟΔΕΣ ΚΑΙ LED ΦΩΣ ΣΕ ΜΠΛΕ ΧΡΩΜΑ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 51,31€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
ZMART/ZM-353744.jpg

ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ VINTAGE

Κωδικός: 353744
3,45€
TRADESOR/TRD-448803.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ SCOOTER - AROLO - K8 - 102604...

Κωδικός: 448803
144,00€
TRADESOR/TRD-433721.jpg

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ - S70-51 - 652961 - BLUE...

Κωδικός: 433721
9,00€
PA/PA-314572.jpg

Πλαστικό αυτοκίνητο Dino Coupe Little Tikes 78x41x83εκ.

Κωδικός: 314572
110,12€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading