ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ
ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΝΕΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΣ ΤΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ! ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΖΩΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΔΥΟ Η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟ ΖΩΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. ΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΣΕΙΡΑ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΠΛΗΘΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ!
Ένα απλό και διασκεδαστικό παιχνίδι για να μάθει το παιδί τα ζώα και να δημιουργήσει νέα, αναπτύσσοντας τη φαντασία του! Οποιοδήποτε ζώο αποτελείται χάρη στον συνδυασμό δύο ή περισσότερων καρτών που σχηματίζουν τόσο το ζώο όσο και το όνομά του.

Τα εκπαιδευτικά παιχνίδια του Εξυπνούλη αποτελούν μια διαχρονική και πρωτοποριακή σειρά, σχεδιασμένη για την υποστήριξη της μαθησιακής ανάπτυξης των παιδιών κατά την προσχολική και σχολική ηλικία. Έχουν μελετηθεί από ειδικούς παιδαγωγούς και ψυχολόγους και έχουν δοκιμαστεί σε σχολεία. Καλύπτουν πλήθος εκπαιδευτικών θεμάτων βοηθώντας τα παιδιά να αναπτύξουν ουσιαστικές ικανότητες και γνώσεις με απλό και διασκεδαστικό τρόπο!
ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Ηλικία : 5+
Χαρακτηριστικά : Εξυπνούλης


Μοιραστείτε το:

Κωδικός: 150302


ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑΚΙΑ ΓΙΑ 5+ ΧΡΟΝΩΝ

Τιμή Internet : 7,69€

Διαθέσιμο: Παράδοση σε 1 - 3 ημέρες

Ποσότητα:
PA/PA-302561.jpg

Learning Resources Εκπαιδευτικό Παιχνίδι STEM Δύναμη και Κίνηση...

Κωδικός: 302561
45,15€
ASCOMPANY/AS-150147.jpg

AS MAGNET BOX ΖΩΑΚΙΑ 41 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΧΑΡΤΙΝΟΙ ΜΑΓΝΗΤΕΣ ΓΙΑ...

Κωδικός: 150147
10,26€
PA/PA-302226.jpg

Τρύπια ρακέτα

Κωδικός: 302226
15,29€
ASCOMPANY/AS-401795.jpg

ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Α ΕΩΣ Ω ΓΙΑ 3-5 ΧΡΟΝΩΝ

Κωδικός: 401795
5,12€
suscribe

Εγγραφή στο Newsletter

Για να μαθαίνετε τα νέα προϊόντα και τις προσφορές μας.
back-to-top
loading